Analiza

Si përdoret interneti (Infografik)

Publikuar , 19 Maj 2014
0
Si përdoret interneti (Infografik)

how-do-you-internet-feat-840x420A e keni ditur që 93 për qind e të gjithë përdoruesve të internetit i fillojnë sesionet e tyre duke bërë një kërkim në ueb? A e bëni edhe ju të njëjtën gjë, apo i takoni atij 7 për qindëshit të personave që dallojnë nga pjesa dërrmuese e përdoruesve të internetit? Dy të tretat e përdoruesve të makinave të kërkimit besojnë që makinat e kërkimit janë të paanshme, por a mendoni edhe ju kështu? Më e keqja nga të gjitha, infografiku i mëposhtëm tregon që Internet Explorer është ende duke u përdorur nga 57.88 për qind e të përdoruesve online.

Për informacione të ngjashme dhe për disa informacione rreth termave të popullarizuar të kërkimit, mund ta shikoni infografikun e mëposhtëm. (PCWorld Albanian)

how-do-you-internet-small

LEXO EDHE:  Radikalizimi në internet problem për Evropën Juglindore

Lajmet e fundit>