Ja se si

Si ta detyroni Google Chrome që t’i përditësojë shtojcat?

May 26 2011
0 Shpërndarje
Si ta detyroni Google Chrome që t’i përditësojë shtojcat?

Shkruani tek adresa chrome://extensions dhe shtypni Enter në tastierë. Sapo të jeni atje, shtypni lidhjen Developer mode në anën e djathtë.

Dhe pastaj shtypni sustën Update extension now.

 Kjo është e tëra. Nëse ajo shtojcë do të ju duhet për ndonjë tab, ju duhet ta rifreskoni atë tab./pcworldalbanian

 

Lajmet e fundit>