Ja se si

Si ta ndërrojmë emrin e Recycle Bin?

Publikuar , 16 Mars 2009
0
Si ta ndërrojmë emrin e Recycle Bin?

altJeni duke punar në kompjuter dhe keni dëshirë që shportës t’ivëni emër tjetër.
Përcjellni hapat në vijim:

1.Fillimisht klikoni Start dhe pasaj klikoni Run.
2.Në aplikacionin e hapur, shkruani Regedit.
3.Pasi ta keni shkruar Regedit juve do t’ju hapet dritarja me
emrin Registry Editor, në të cilën dritare zgjidhni opsionin eparë HKEY_CLASSES_ROOT/CLSID/{645FF040-5081-101B-9-F08-00AA002F954E}.
4.Gjejeni ikonën me emrin Default, klikojeni atë dhe thjeshtë ndërrojani emrin. Kështu Recycle Bin do të marrë emrin që ju dëshironi t’ia vëndosni.
 

LEXO EDHE:  Shërbimi i transferimit të të dhënave Firefox Send mbërrin në Android

Lajmet e fundit>