Ja se si

Si të bëni vetë një dorë-pushues kur shpenzoni shumë kohë në PC

Publikuar , 21 Janar 2013
0
Si të bëni vetë një dorë-pushues kur shpenzoni shumë kohë në PC

Nëse keni shpenzuar shumë kohë në kompjuterin tuaj, një dore-pushues është një domosdoshmëri. Sidomos gjatë këtyre muajve të dimrit, kur tavolina, sipërfaqja e tryezës, dhe sipërfaqe tjera të punës kanë tendencë për të marrë të ftohtë.

Natyrisht, një dore e ngritur në lartësinë e duhur ka edhe më pak gjasa për të zhvilluar problemet e përsëritura të stresit.

Mund të blini një dore-pushimi, por pse të shpenzoni para kur ju mund të bëni vetë duke përdorur çdo numër të objekteve shtëpiake?

Për shembull, nëse punoni në këmbë deri në pjesën e lartësisë të banakut të një bari, që të jete bërë prej graniti, mund të merrni me të vërtetë të ftohtë.

Zgjidhje: një peshqir i bute i lëmuar apo leckë,palosur afërsisht në madhësinë e një slite. Ai siguron jo vetëm mbrojtje dhe lartësi, por edhe izolimin.

Nëse keni një mouse të vjetër-jo të mbuluar mire, mund ta prisni në pjese dhe ta grumbulloni në dy ose tre prej copave për një dore-pushues të rehatshëm dhe të barabarte.

Për të punuar në një dyqan kafeje apo ndonjë pike tjetër publike, mund të arrini afërsisht të njëjtën gjë me një grumbull pecetash. Kjo nuk është gjithmonë zgjidhja më e rehatshme, por funksionon. (PCWorld Albanian)

wrist

LEXO EDHE:  Njihuni me telefonin e parë në botë me 16GB RAM

Tags >

harduer