Ja se si

Si të dërgoni një pjesë të caktuar të një teksti?

Publikuar , 02 Maj 2011
0
Si të dërgoni një pjesë të caktuar të një teksti?

Një shembull i Citebite në veprim

Le të marrin një uebfaqe si mostër dhe ta vendosim Citebite-in në funksion. Po e përzgjedhi një pjesë të caktuar në një artikull në Wikipedia për Prerjen e Artë që do të doja ta shkëmbeja me të tjerët. E tëra se çfarë duhet të bëjë është:

të përzgjedhi atë pjesë të tekstit dhe ta vendosi në fushën e parë në faqen Citebite;

në fushën e dytë, të kopjoj lidhjen e uebfaqes ku ndodhet pjesa e cituar;

të klikoj në Make Citebite për të marrë lidhjen e posaçme.

Shpresoj që ky mësim të jetë i dobishëm për ju./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Ja sesi të gjeni, ndryshoni dhe fshini komentet që keni bërë YouTube

Lajmet e fundit>