Ja se si

Si të filloni programet së bashku me fillimin e Ubuntu-s?

Publikuar , 11 Prill 2011
0
Si të filloni programet së bashku me fillimin e Ubuntu-s?

 

1. Shkoni në System –> Preferences –> Startup Applications, ku do të shihni një dritare të ngjashme me këtë:

2. Shkoni në menynë në Ubuntu duke e mbajtur të hapur këtë driare dhe merrni e vendosni aplikacionet në Startup Application Preferences. Si shembull, mund të shihni Banshee media player:

 3. Shtypni butonin Close dhe kjo është e tëra. Sa herë që Ubuntu fillon, ai do të hapë edhe aplikacionin/aplikacionet që shtuat. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Aplikacioni që kërcënon hegjemoninë e Facebook kalon 2 miliardë shkarkime

Tags >

ubuntu