Analiza

Si të fshini gjithçka mbi veten nga interneti (Infografik)

Mar 6 2014
0 Shpërndarje
Si të fshini gjithçka mbi veten nga interneti (Infografik)

621476478061748910Dëshironi të fshini gjurmët që keni lënë në internet njëherë e përgjithmonë? Ky infografik do t’ju ndihmojë ta realizoni këtë gjë përmes nëntë hapave, duke fshirë të gjitha informacionet personale që gjenden në internet mbi ju.

Nëse nuk dëshironi të “zhdukeni” totalisht nga uebi, mund të zgjidhni disa prej hapave të mëposhtme, duke u siguruar që të keni kryer të paktën hapat që mbrojnë privatësinë dhe informacionet tuaja personale. (PCWorld Albanian)

qjcy4kjdhrpjvuromb7w

Lajmet e fundit>