Ja se si

Si të hiqni tingullin nga njoftimet në Facebook?

Publikuar , 10 Shkurt 2013
0
Si të hiqni tingullin nga njoftimet në Facebook?

Ju sigurisht e keni vënë re se si Facebook, pa lejen tuaj, përfshin tinguj çdo herë kur ju merrni njoftime.

Për disa këto tinguj mund të jetë irritues, kështu që po ju paraqesim mënyrën se si ta mënjanoni atë.

Procesi është shumë i thjeshtë dhe e gjitha që duhet të bëni është të klikoni në ikonën njoftime (notifications) e pastaj në llogaria (settings).

FB 2Pas klikimit te llogaria do të hapet një panel i ri i kontrollit me disa nga gjërat më të rëndësishme, ndërsa menjëherë në pjesën e lartë do te shihni kategorinë në lidhje me njoftimet dhe e gjitha që ju duhet të bëni është të klikoni te “Vendosni një tingull sa herë vjen një njoftim i ri” dhe ta ç’aktivizioni këtë opsion.

FB_3Përvec kësaj, gjithashtu ju mund te kontrolloni dhe elemtentët e tjerë dhe eventualisht ti përshtasni ato sipas nevojave tuaja. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Çfarë është Libra? Çdo gjë që duhet të dini rreth kriptomonedhës së Facebook