Ja se si

Si të kontrolloni RAM-in për problemet e shfaqura

Publikuar , 27 Mars 2013
0
Si të kontrolloni RAM-in për problemet e shfaqura

RAM Ndoshta ju ka ndodhur që të merrni gabime dhe korruptime të skedarëve dhe mbase keni menduar se problemi qëndron me skedarin.

Në disa raste, RAM-i i kompjuterit tuaj kishte “shkuar” rrugës gabimisht dhe është koha për të bërë një kontrollim të memories.

Kjo nuk është gjithmonë e saktë, por ja se si të përdorni veglën Windows Memory Diagnostic për të skanuar problemet e mundshme.

Vetëm hapni menunë Start dhe shkruani “Memory”, ose mund të shkoni në Control Panel dhe ta kërkoni mjetin e duhur. Ju ose mund ta rifilloni që tani, ose të zgjidhni që ta rifilloni herën e ardhshme që e përdorni PC-në.

Cilëndo që e zgjidhni, do të shihni pamjen e mëposhtme. (PCWorld Albanian)

RAM1

LEXO EDHE:  Intel dhe MediaTek ndërtojnë çipin e parë 5G për laptopët

Tags >

RAM