Lajmet

Si të krijoni me lehtësi video për biografinë tuaj në Twitter

Jun 16 2013
0 Shpërndarje
Si të krijoni me lehtësi video për biografinë tuaj në Twitter

Twitter ka lëshuar një mjet të ri për video për t’iu mundësuar njerëzve që t’i përjetojnë sërish ngjarjet më interesante që i kanë pasur në rrjetin shoqëror.

I quajtur #FollowMe, aplikacioni vendos rrjedhën tuaj të cicërimave, fotografitë dhe klipet nga Vine që automatikisht të formojë një video të shkurtër që vepron si rrëfyes në shpejtësi i historisë tuaj në Twitter.

Videoja nga #FollowMe është e tëra për ju dhe përfshin: top fotografitë e juaja, temat më të shpeshta që i cicëroni, top cicërimat, top ndjekësit dhe madje një klip ose dy nga një video në Vine. Ajo përgatitet për pak momente dhe mund ta ndryshoni dhe të merrni kontrollimin e plotë të asaj që videoja paraqet. Ju madje mund të shtoni makinacionin përfundimtar në biografinë tuaj në rrjetin Twitter.

“Do të gjeni nëse jeni një hut nate ose zog i hershëm, do të zbuloni ndjekësit tuaj më të angazhuar dhe të shihni disa nga cicërimat tuaja më të popullarizuara. Të gjitha nën muzikë,” shkroi në blogun e ndërmarrjes Redaktori Menaxhues i Twitter-it, James Buckhouse.

#FollowMe është mundësuar nga prodhuesi i infografikëve automatike Vizify, që është bashkëpunëtori i njëjtë të cilin e zgjodhi Twitter-i për t’iu mundësuar përdoruesve të rrjetit shoqëror që të virtualizojnë të gjitha cicërimat e tyre të bëra gjatë vitit 2012. (PCWorld Albanian)

muzik twitter

Lajmet e fundit>