Ja se si

Si të krijoni një System Restore Point në Windows 7?

Publikuar , 30 Prill 2011
0
Si të krijoni një System Restore Point në Windows 7?

Për të krijuar një pikë, të cilën mund ta përdorni për rikthim, përcjellni hapat e mëposhtëm:

1.     Klikoni në pullën Start, shkruani create restore dhe klikoni në Create a restore point.

2.      Në kutinë e paraqitur për System Properties, klikoni Create

  1.   Shkruani një emërtim për pikën e lartpërmendur dhe kilikoni Create
  2.   Pritni derisa Windows krijoni një pikë për rikthim të sistemit tuaj. Në fund do të merrni porosinë “The       restore point was created successfully.”

Dhe këshu mund të krijoni një pikë për rikthim. Tashmë mund të kryeni ndonjë veprim, për të cilin nuk keni qenë të sigurt se mund të shkojë mirë, ose të ju pëlqejë./pcworldalbanian

 

 

LEXO EDHE:  Ju ka rënë telefoni ose tableti në ujë? Ndiqni këto këshilla sa më shpejt të jetë e mundur

Lajmet e fundit>