Ja se si

Si të kthesh MS-Word në gjendjen fillestare

Publikuar , 01 Gusht 2008
0
Si të kthesh MS-Word në gjendjen fillestare

Ja rregullimi: Word-i i ruan opsionet e makrove, formateve, meny-ve, tastierës, shiritave të veglave, në një fajll të quajtur normal.dat, i cili me siguri gjendet në C:\Documents and Settings\emrijuaj\Application Data\ Microsoft \Templates në Windows XP apo C:\Users\emrijuaj\AppData\Roaming\Microsoft \Windows\ StastMenu\Programs\Word templates në Windows Vista.

Për të kthyer gjendjen e mëparshme të aplikacionit, mbylle Word, riktheje normal.dot nga një backup para se të ndodhte gabimi, dhe rihapni Word. Si të Kthesh MS-Word në Gjendjen e Fillestare Çka? Nuk keni backup? Ok, në at rast, mbyllni Word, fshini fajllin normal.dot dhe rihapni Word. Kur të ri-hapet, programi automatikisht do të krijojë normal.dat të ri (pa gabime) me opsionet fillestare të Microsoft

LEXO EDHE:  Ja sesi të aktivizoni Dark Mode në WhatsApp në desktop