Ja se si

Si të ndërroni pamjen e ekranit hyrës në Windows 7?

Publikuar , 30 Maj 2011
0
Si të ndërroni pamjen e ekranit hyrës në Windows 7?

Ecuria e mëposhtme tregon ndryshimin e një regjistri për të ndërruar sfondin në ekranin për hyrje në Windows 7.

  • Prekni sustën me logon e Windows në tastierë dhe shkronjën R njëkohësisht. Shkruani “regedit” dhe shtypni Enter
  • Press Windows key + R. Type “regedit” and hit Enter.
  • Tani shkoni tek rruga e shkruar më poshtë:
  • Në anën e djathtë, shtypni të djathtën e miut në një hapësirë të zbrazët dhe zgjedhni New->DWORD Value. Shkruani emrin “OEMBackground”.
  • Klikoni dy herë në këtë çelës të ri të krijuar dhe vendosni vlerën në 1. Zgjedhni bazën Hexadecimal dhe shtypni “OK”.
  • Shkoni në diskun ku e keni instaluar Windows-in (zakonisht në C:) dhe shkoni në C -> Windows ->System32 ->oobe.
  • Krijoni një follder të ri të quajtur “info”. Në “info” krijoni një follder të ri të quajtur “backgrounds”.
  • Tashmë pothuajse keni mbaruar. Tani kopjoni fotografinë që dëshironi ta vendosni si sfond në follderin “backgrounds” dhe emërojeni follderin në “backgroundDefault”, pa thonjëza.
  • Rifllioni kompjuterin dhe do t’i vëreni ndryshimet.

 Shpresoj që ky mësim ka qenë i qartë dhe i kuptueshëm për ju./pcoworldalbanian

LEXO EDHE:  Ja sesi të vendosni alarmin në një telefon dhe tablet Android

Lajmet e fundit>