Ja se si

Si të përdorni një ikonë tjetër për Google Chrome?

Publikuar , 19 Mars 2011
0
Si të përdorni një ikonë tjetër për Google Chrome?

Në këtë artikull do të mund të mësoni se si ta përdorni këtë logo.

Si ta përdorni këtë ikonë edhe për versionet e tjera të shfletuesit Google Chrome?

E tërë ajo se çfarë duhet të bëni është të shkoni te ikona e shfletuesit, të shtypni të djathtën e miut mbi të dhe të shkoni te Properties:

të shtypni Change Icon:

dhe të përzgjedhni logon e verdhë dhe të shtypni OK:

Nëse dëshironi që të shkarkoni një pako me tri ikona për Google Chrome, shypni këtu. Ndoshta dikujt mund t’i duket si e panevojshme kjo gjë, por ndoshta dikujt tjetër i pëlqen kjo ikonë e re dhe dëshiron ta ndërrojë logon standarde./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Ja sesi të aktivizoni "Dark Mode" në Google Chrome

Lajmet e fundit>