Harduer

Si të përdorni smartfonin tuaj si një profesionist i vërtetë (Infografik)

May 31 2015
0 Shpërndarje
Si të përdorni smartfonin tuaj si një profesionist i vërtetë (Infografik)

PhoneProfessional-644x373Secili prej nesh ka një smartfon e vehte edhe në orarin e punës. Një pjesë e madhe e profesioneve e kanë të domosdoshme që punojësi të shfrytëzojë një smartfon. Në disa raste ca individë që nuk përdorin një smartfon me patjetër sjellin një paisje të tyre të punës. Por fakti përdorni një smartfon edhe në punë nuk do të thotë se nuk jeni po aq profesional.

Natyrisht që ka mënyra profesionale të përdorurit të një smartfoni. Dhe infografiku i mëposhtëm i eka elaboruar këto mënyra. (PCWorld Albanian)

phoneetiquette_infographic-3

Lajmet e fundit>