Ja se si

Si të përdorni/mospërdorni përshpejtimin harduerik në Firefox 4?

Publikuar , 28 Prill 2011
0
Si të përdorni/mospërdorni përshpejtimin harduerik në Firefox 4?

Kjo veçori nuk mund të përdoret nga njerëzit që nuk kanë kartelë grafike me mbështetje për Direct2D dhe/ose DirectWrite në sistemin e tyre. Për më tepër, përshpejtimi harduerik mund të shkaktojë ndonjë problem me paraqitje të llojit të teksteve në Firefox 4.

Vetvetiu, Firefox 4 e lëshon këtë veçori dhe e lëshon përshpejtimin harduerik në GPU. Sidoqoftë, ky artikull mund të ju ndihmojë se si ta lëshoni dhe ta ndaloni këtë veçori.

  1. Në Firefox, klikoni në Tools dhe pastaj në Options.
  2. Shkoni në tabin Advanced.
  3. Përzgjedhni/Largojeni përzgjedhjen nga kutia e opsionit Use hardware acceleration when available për ta lëshuar ose për ta ndaluar këtë veçori.
  4. Shtypni OK për ta ruajtur ndryshimin./pcworldalbanian

 

LEXO EDHE:  Telefoni juaj Android do të punojë më shpejt me një veprim të thjeshtë