Ja se si

Si të sinkronizoni folderë të caktuar nga SkyDrive në PC

Publikuar , 18 Maj 2013
Si të sinkronizoni folderë të caktuar nga SkyDrive në PC

skydriveWindows 8 vjen me një aplikacion të brenda-ndërtuar SkyDrive, por ai nuk iu mundëson që të shtoni skedarë në llogarinë tuaj SkyDrive.

Për atë e kemi aplikacionin për desktop të SkyDrive që ka një veçori të dobishme përzgjedhëse për sinkronizim.

Do të supozojmë që e keni instaluar SkyDrive në desktop.

Si të sinkronizoni folderë të caktuar nga SkyDrive në PC-në tuaj?

Për të filluar se çfarë dëshironi të sinkronizoni në këtë makinë të caktuar, shkoni tek hapësira me njoftime dhe klikoni me të djathtën në ikonën e SkyDrive ku do të ju duhet që të zgjidhni opsionin Settings nga menuja.

skydrive 1

Pastaj shkoni tek tabi choose folders.

skydrive2

Këtu do të ju duhet të klikoni butonin Choose folders.

skydrive3

Pastaj do të ju jepet një dialog që iu mundëson të zgjidhni se çfarë dëshironi të sinkronizoni. Ju mund të zgjidhni ose të sinkronizoni të gjithë skedarët, ose disa folderë të caktuar duke u bazuar në kërkesat e juaja. (PCWorld Albanian)

skydrive4

LEXO EDHE:  Gjenerata e dytë e smartfonit me ekran me palosje e Huawei adopton dizajn të ngjashëm me Galaxy Fold

Tags >

skydrive