Ja se si

Si të testoni privatësinë tuaj online

Nov 15 2012
0 Shpërndarje
Si të testoni privatësinë tuaj online

Sa anonim jeni kur po shfletoni online?

Nëse nuk jeni të sigurt, shkoni tek StayInvisible, ku ju mund të bëni një testim të menjëhershëm për privatësinë online duke zbuluar se cilat informacione identifikuese janë grumbulluar në shfletuesin tuaj.

Faqja paraqet lokacionin (përgjatë IP adresës) dhe gjuhën e mbledhur, mbase me mundësinë edhe të përgjimit të “cookies” dhe veçori të tjera që do të mund të krijonin një gjurmë unike të shfletuesit dhe sesionit tuaj.

StayInvisible është gjithashtu i dobishëm nëse dëshironi që të testoni proxy-in ose serverin tuaj VPN. (PC World Albanian)

Tags >

privatesi
Lajmet e fundit>