Ja se si

Si t’i ç’aktivizoni aplikacionet nga iPhone ose iPad

Mar 10 2013
0 Shpërndarje
Si t’i ç’aktivizoni aplikacionet nga iPhone ose iPad

delete applicationMund të dëgjoni dhe lexoni për aplikacione të ndryshme për smartfonin iPhone dhe tabletin iPad, por jo të gjithë ata që i provoni do të mund të jenë të dëshirueshëm nga ju.

Si do që të jetë, edhe vetë disku juaj në këto pajisje nuk ka vend për të gjitha aplikacionet që janë në dispozicion, qofshin ata aplikacione me pagesë, ashtu edhe pa pagesë.

Fshirja e tyre është mjaft e thjeshtë: vetëm mbajeni gishtin në ikonën e aplikacionit derisa gjithçka vërtitet dhe pastaj klikoni shenjën X në ikonën e aplikacionit.

Në këtë mënyre aplikacioni menjëherë do të fshihet. Ndonëse mund të jetë një gjë mjaft e thjeshtë, mund të ketë ndonjë lexues të këtyre rreshtave që mund të ketë hasur në ndonjë vështirësi në lidhje me këtë. (PC World Albanian)

Lajmet e fundit>