Lajmet

Si ti rikujtoni vetes ngritjen e domosdoshme nga tavolina

Nov 15 2012
0 Shpërndarje
Si ti rikujtoni vetes ngritjen e domosdoshme nga tavolina

Ne jemi të gjithë të vetëdijshëm se qëndrimi ulur gjatë tërë ditës dëmton trupin tonë, por t’ia rikujtosh vetes pë tu ngrit ngura karrigia dhe të bëni diçka nuk është gjithmonë gjë e lehtë.

StandApp e bën pikërisht këtë dhe ju tregon për disa zgjatime të cilat mund t’i bëni.

StandApp nuk është thjesht një tregues i kohës që ju e vendosni për t’iu rikujtuar ngritjen.

Ai gjithashtu ju ofron ide për gjëra që mund t’i bëni përreth tavolinës tuaj ku jeni duke qëndruar, si zgjatime, një endje përreth, ose thjesht relaksimi.

Nëse e keni problem që t’ia rikujtoni vetes për t’u ngritur, ose që ta dini se çfarë të bëni kur të ngriteni, StandApp është një udhëzues i dobishëm. (PC World Albanian)

Lajmet e fundit>