Lajmet

Signal editon e-mail-et në inboxin tuaj Gmail

Publikuar , 26 Dhjetor 2013
0
Signal editon e-mail-et në inboxin tuaj Gmail

ku-xlargeChrome: Signal është një shtojcë e re për Chrome që iu mundëson të editoni porosi në inbox-in tuaj në Gmail, duke ju ofruar opsionin që të fshini pjesët e padëshiruara ose të vini në pah gjërat e rëndësishme.

Sapo ta instaloni shtojcën, ju do të merrni tre butona të rinj në shiritin tuaj me mjete në Gmail: Edit, Highlight, Restore. I pari iu mundëson të ndryshoni çfarëdo teksti në pjesën e porosisë, duke përfshirë linjën e subjektit, por nuk mund të ndryshoni hollësitë si dërguesi, kohën, etj.

Ngjashëm, Highlight iu mundëson të zgjidhni dhe theksoni çfarëdo teksti në trupin e mesazhit. Nëse dëshironi të shihni porosinë origjinale, klikoni Restore; dhe për të shkuar prapa tek porosia juaj e edituar, klikojeni sërish atë.

Sipas uebfaqes së Signal ndryshimet e bëra në porosi pasqyrohen në listimin tuaj të zakonshëm në Inbox, por kjo ndonjëherë edhe mund të mos ju ndodhë.

Shtojca është mjaft e dobishme për të ju ndihmuar në larigimin e pjesëve të panevojshme të tekstit në çfarëdo e-mail-i dhe të dini hollësitë, kështu që mund t’i referoheni atij në të ardhmen pa pasur nevojë që të kërkoni më vonë nën ankth për gjërat me rëndësi. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Huawei injoron sanksionet Amerikane, do të prezantojë një telefon flagship