Softuer

Simuloni Windows 7 në iOS me iWindows

Aug 14 2011
0 Shpërndarje
Simuloni Windows 7 në iOS me iWindows

Zhvilluesit e këtij simuluesi kanë planifikuar që të përmirësojnë këtë aplikacion hap pas hapi (kjo përfshin fillimin nga zero dhe duke shtuar funksione për çdo përditësim). Kështu që, për momentin tani janë vetëm 2 veçori në aplikacion, Notepad dhe Google Chrome.

Notepad ju mundëson që me tri ngjyra të futni dhe të ruani ndonjë tekst. Derisa Google Chrome hapet njësoj si në Windows 7, ai edhe funksionon mjaft mirë. Stimuluesi mund të ngecë në funksionalizim, por ka arritur cakun për ndërfaqen e përdoruesit. Nëse jeni pak të përgjumur, ju mund të ndjeni se jeni duke punuar me Windows 7 të vërtetë.

Shkarkojeni këtë aplikacion./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>