Lajmet

Sindikalistët e PTK-së, kundër privatizimit

Publikuar , 09 Qershor 2010
0
Sindikalistët e PTK-së, kundër privatizimit

Ky takim kishte për qëllim shkëmbimin e përvojave në procesin e privatizimit të vendeve të rajonit, që sipas tyre kompanitë e profitabile siç është Posta dhe Telekomi të mos privatizohen, por, të mbesin si pasuri e rëndësishme për vendin.

Kreu i Sindikatës së PTK-së Milazim Alshiqi, ka kërkuar që të ndërpritet procesi i privatizimit i PTK-së, sipas tij, nëse ndodhë një gjë e tillë, shtetit tonë automatikisht shtetit do t`i ndalen fitimet të cilat i ka pasë deri tash, profitet që i ka marrë nga PTK-ja.

Nga ana tjetër kreu i sindikatës së Postë dhe Telekomit të Bosnjës dhe Hercegovinës, Avad Bahto, ka thënë se kjo sindikatë, së bashku me ekspertë të lëmive të ndryshme, kanë arritur që duke i paraqitur argumente Qeverisë, të ndalojnë privatizimin e Postës dhe Telekomit në vendin e tij.

LEXO EDHE:  Përditësimi i madh i radhës në Windows 10 do të jetë në të vërtetë i vogël

Lajmet e fundit>