Harduer

Sipas Metro dev, procesori i Wii U është shumë i ngadaltë

Nov 22 2012
0 Shpërndarje
Sipas Metro dev, procesori i Wii U është shumë i ngadaltë

Shefi teknik në zhvillimin e Metro: Last Light 4A ka përshkruar CPU-në e Wii si tmerrësisht të ngadaltë kur u pyet nëse loja do të dërgohej në konsolën e re të Nintendos.

Gjatë një interviste me Now Gamer. Oles Shishkovtsov pohoi se do të ketë vështirësi me dërgimin në Wii U për shkak të këtij procesori.

Shpejtësia e procesorit të Wii U nuk dihet akoma, pra nuk ka vend akoma për verifikime.

Studio të tjera, si Ubisoft Montpellier (Assassin’s Creed 3) dhe Treyarch (Back Ops 2), duket se janë përshtatur mire në një definicion të lartë në sistemin e ri të Nintendos.

Publikuesi i Metro, THQ, e cila ka qenë e zënë për 2 vjet me problem financiare, kërkon 4A të mbarojë punën në Metro:Last Light përpara prillit duke thënë se mund të ketë një numër të madh arsyesh se pse studioja nuk është e fokusuar në resorset e Wii U. (PCWorld Albanian)

Tags >

wii
Lajmet e fundit>