Vëzhgim

Sir Alex Ferguson ndoshta do t’i largojë lojtarët nga Twitter

Publikuar , 20 Maj 2011
Sir Alex Ferguson ndoshta do t’i largojë lojtarët nga Twitter

Rooney gjatë kësaj jave ka kërcënuar një përgjegjës i cili kishte qenë ofendues, edhe pse ai më vonë tregoi që kërcënimi i tij nuk duhej të mirrej seriozisht. Darron Gibson vetë u largua nga Twitter pas dy orëve gjatë vitit të kaluar kur ai mori fyerje nga dashamirësit e United.

Ferguson tha; “Për të qenë i sinqert me ju, unë nuk e kuptoj atë. Unë nuk e njoh ndokënd që mund të mërzitet me ato lloj gjërash. Si gjeni kohë që ta bëni atë? Atje ka një milion gjëra të tjera që mund t’i bëni në jetën tuaj pa atë. Zhvendoseni veten poshtë në një biblotekë dhe lexoni një libër. Seriozisht. Është humbje kohe. Ai duket se ka një vrull të caktuar në moment. Çdokush duket që e pëlqen atë.”

Freguson tha që secili që ka një profil të njohur ka nevojë të veprojë me kaucion. “Është përgjegjshmëri. [Lojtarë] janë të përgjegjshëm për veprimet e tyre” tha ai. “Ne si një klub jemi duke e shikuar të sepse mund të ketë çështje që kanë të bëjnë me të. Dhe ne nuk e duam atë.”/pcworldalbanian

 

LEXO EDHE:  Galaxy S21 Ultra: A është mbreti i ri i smartfonëve?