Softuer

Sistem automatik për #tarabë në Google+

Publikuar , 17 Janar 2012
0
Sistem automatik për #tarabë në Google+

Në vitin 2007, Messina shkroi një postim të quajtur “Twitter Hashtag për koordinim emergjent dhe lehtësim në fatëkeqësi”, ku diskutoi formën e përdorimit të meta të dhënave në një cicërim që mund të rezoultojë jo vetëm me kategorizim të informacionit, por edhe me krijimin e një bisede të re në Twitter. 

Ajo shkrepi dhe tani Messina është pranë Google, duke sjellë tek produkti Google+ veçori që pëkrahin konceptin e hashtag’ut. Sot, kompania paraqiti një veçori që auto-kompleton një hastag kur vendosni # para se të shkruani diçka. 

Kjo është një formë jashtëzakonisht e dobishme për tu siguruar se po shkruani gjërat si duhet dhe po përfshini trended korrekte. Nuk ka asgjë më të keqe se të diskutoni për një temë të caktuar dhe të keni një hashtag të gabuar.

Nuk dihet sesi Mirren hashtags por megjithatë, kjo ka të bëjë gjithsesi me shfrytëzimin dhe popullaritetin e një teme të caktuar. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Përdoruesit ankohen po ankohen për iOS 13.2