Vëzhgim

Sistemi i ri i komenteve në Facebook

Publikuar , 02 Mars 2011
0
Sistemi i ri i komenteve në Facebook

Në videon e mëposhtme, Rose shpjegon qartas se çfarë do të jetë ndryshimi me shtesën e komenteve. Pikë së pari, shokët e rëndësishëm në grafikun shoqëror tuaj do të shfaqen si më të shquar. Dhe së dyti, shtesa për komente do të lejojë komentet e bëra nga ju në një uebfaqe ose në një faqe të lajmeve që të paraqiten së pari në profilin tuaj në Facebook.

Çfarë mendoni? A është një veprim i matur nga ndërmarrja? A do të kryesojnë komentet në ueb dhe të shkaktojnë probleme për ndërtuesit e softuerëve për komente? Le t’i shohim mendimet tuaja- ku tjetër? – në komente./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  iPhone SE: Çfarë mund të kërkojmë më shumë nga një iPhone low-cost