Siguri

Skandali i parë për Google+

Jul 4 2011
0 Shpërndarje
Skandali i parë për Google+

Ftesat e rreme janë duke u shpërndarë me e-mail dhe ato duken mjaft ngjashëm me ftesat e vërteta në shërbimin e ri. Sidoqoftë, nëse ju klikoni në një lidhje në porosi, ju do të vendoseni në një faqe me përmbajtje “të nxehtë”.

Mashtrimet e këtillë janë shumë të shpeshta me gjërat që njihen nga shumë njerëz. Kurdo që merrni një “ftesë” nga një shërbim, bëni shumë kujdes nga gjërat e pales së tretë, përpara se të klikoni ndonjë lidhje dhe sigurohuni që ftesa ka ardhur nga një burim i besueshëm./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>