Lajmet

Skype kopjon prej Zoom një opsion që do e dashuroni

Nga: PCWorld
Publikuar , 23 Prill 2020
Tashmë ju mund të shtoni sfonde në thirrjet desktop me versionin e fundit të Skype në Windows, Mac, Linux dhe web. Skype kopjon prej Zoom një opsion që do e dashuroni

Pavarësisht nëse përdorni Zoom, Houseparty, FaceTime apo një aplikacion tjetër, shumë prej po përdorin video thirrjet sot më shumë se kurrë.

Arsye pse keni zgjedhur një prej emrave të lartpërmendur janë të shumta, por Skype ju jep një arsye për ta përdorur këtë të fundit edhe pse duke kopjuar nga Zoom.

Tashmë ju mund të shtoni sfonde në thirrjet desktop me versionin e fundit të Skype në Windows, Mac, Linux dhe web.

Mjafton të shkoni në hapësirën Audio & Video dhe të zgjidhni prej sfondeve që dëshironi. Këto sfonde funksionojnë vetëm me versionin e Skype në desktop dhe me versionin Microsoft Store.

Ose të përdorni Skype Desktop ose Skype for Web. Aplikacioni e ofronte prej kohësh opsionin për të turbulluar sfondin gjatë video thirrjeve. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Makinat elektrike në vendin tonë përbëjnë 0.058 përqind