Softuer

Skype për iPad, çdo gjë zyrtare

Publikuar , 02 Gusht 2011
0
Skype për iPad, çdo gjë zyrtare

Përveç thirrjeve me zë dhe video, aplikacioni gjithashtu mbështet mesazhe të çastit dhe dërgim të mesazheve. “Jo vetëm që veçohet me një ndërfaqe që shfrytëzon ekranin e madh, Skype për iPad ka edhe një numër të veçorive tjera të përshtatura për iPad” tha kompania në një postim.

Skype ka postuar si një video në YouTube në lidhje me atë sesi funksionon aplikacioni. (Kompania shkurtimisht ka postuar një video tjetër në YouTube në qershor, por shumë shpejtë e largoi). /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Google ndërron mendje në lidhje me shfletuesin Chrome