Vëzhgim

Skype: 25 milion përdorues online në të njëjtën kohë

Publikuar , 25 Nëntor 2010
0
Skype: 25 milion përdorues online në të njëjtën kohë

Kjo shifër e paraqitur nga Skpe tregon se softueri i tyre po bëhet çdo ditë e më i polarizuar. Në vitin 2009, Skype ka pasur një shifër tjetër të rëndësishme për të shënuar, përkatësisht 113 miliard minuta ishin përdorur për thirrje me zë dhe video, Skype-to-Skype.

Dhe për herë të parë këtë vit rreth 40 për qind e të gjitha minutave Skype-to-Skype janë përdorur pë video. Duke pasur parasysh veçoritë e reja si video çati në grup që ofrohet në versionin më të fundit të klientit, ka gjasa që përqindja që u prezantua sot të jetë edhe më e lartë në rezultatet që do të postohen më vonë gjatë këtij viti. /pcworld.al

LEXO EDHE:  Që nga 2010 tregu i kamerave ka rënë me 84%

Lajmet e fundit>