Softuer

Skyrim, vazhdon të udhëheq me shitje

Publikuar , 19 Dhjetor 2011
0
Skyrim, vazhdon të udhëheq me shitje

Kjo gjithashtu ka mundësuar që të thyhet fitorja e EA apo Activision që kanë mbizotëruar pozitën e titullit më të shitur për Krishtëlindje. Këtë javë, top tre lojërat më të shitura në listë kanë qenë Skyrim, Just Dance dhe Modern Warfare 3 në vendin e tretë.

Loja e fundit që ka arritur të jetë në vendin e parë por që nuk ishte prej ndonjërit prodhues si EA apo Activison, ishte Grand Theft Auto: Vice City në vitin 2002. Shikoni top listen e plotë në vazhdin:

  1. The Elder Scrolls V: Skyrim (Bethesda)
  2. Just Dance 3 (Ubisoft)
  3. Modern Warfare 3 (Activision)
  4. FIFA 12 (EA)
  5. Saints Row: The Third (THQ)
  6. Battlefield 3 (EA)
  7. Assassin’s Creed: Revelations (Ubisoft)
  8. Mario & Sonic at the 2012 London Olympics (SEGA)
  9. Need for Speed: The Run (EA)
  10. Professor Layton and the Spectre’s Call (Level-5)
LEXO EDHE:  Google Maps në Android sjell opsionin që i ka munguar aq shumë