Lajmet

Slack ka shtuar opsione të reja për ta bërë komunikimin në punë akoma më profesional

Publikuar , 24 Maj 2018
Slack njoftoi butonat e veprimit sot përpara konferencës për zhvilluesit. Kompania tani ka 8 milionë përdorues të përditshëm, prej të cilëve 3 milion kanë llogari me pagesë. Slack ka shtuar opsione të reja për ta bërë komunikimin në punë akoma më profesional

Slack po i jep zhvilluesve mjete për të ndërtuar integrime të reja që i drejtojnë klikimet në mesazhe në veprime në platformat e tyre. Zhvilluesit që përfshijnë Asana, Jira, Pocket dhe Zendesk kanë integruar “butonat e veprimit” të rinj, siç njihen, duke ju lejuar të kryeni veprime në shërbime direkt nga mesazhet e Slack. Ndërkohë që aspektet e kësaj karakteristike ishin më parë në dispozicion duke përdorur komandat e shkurtra, drejtuesit e Slack thonë se shfaqja e opsioneve në një ndërfaqe vizuale do të rrisë përdorimin e tyre.

Në platformën e punës Asana, për shembull, do të mund të ktheni një mesazh të Slack në një detyrë, të plotësuar me personin përgjegjës, datën e duhur dhe projektin përkatës. Ju gjithashtu mund të shtoni mesazhe të Slack për detyrat ekzistuese në Asana për të siguruar kontekst shtesë.

Slack njoftoi butonat e veprimit sot përpara konferencës për zhvilluesit. Kompania tani ka 8 milionë përdorues të përditshëm, prej të cilëve 3 milion kanë llogari me pagesë.

Që nga viti 2015, Slack ka kërkuar të bëhet qendër për të gjithë komunikimin në vendin e punës, duke përdorur integrimet me aplikacione të njohura për të zgjeruar shtrirjen e saj në sa më shumë skuadra që të jetë e mundur.

Ka një kohëzgjatje të mirë: kompanitë gjithnjë e më shumë mbështeten në programe të ndryshme të kompanive për menaxhimin e projektit, shërbimin ndaj klientit dhe detyra të tjera, dhe ka vlerë për lidhjen e tyre të gjithë së bashku. (Slack është vlerësuar me 5.1 miliard $.)

Në afat të shkurtër, përdoruesit do të fitojnë nga lehtësia e të qenit në gjendje të shohin integrimet si butona, në vend që të mësojnë përmendësh një grumbull komandash. Me kalimin e kohës, kompania është e sigurtë se do të shtojë veçori që mund ta bëjnë të diferencohet nga partnerët e saj. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Karta e re grafike e Nvidia e ngjashme me RTX 3090 në performancë

Tags >

Slack