Softuer

Slacker: Muzika në telefon

Publikuar , 24 Korrik 2009
0
Slacker: Muzika në telefon

Me lançimin e aplikacionit Slacker për iPhone dhe BlackBerry, mund të dëgjoni të njëjtat radiostacione, si Jazz Klasik apo Hitet e viteve ’70. Aplikacioni ju lejon të kërkoni për artistë dhe të gjeni stacione të dedikuara muzikantëve të caktuar.

Është një mënyrë shumë e mirë për të dëgjuar muzikë, por bëni kujdes të kontrolloni se sa bateri do të konsumojë. Slacker.com

LEXO EDHE:  Firefox ju jep përdoruesve një arsye të fortë për tu larguar nga Chrome