Lajmet

10 alternativa pa pagesë ndaj Photoshop

Jan 14 2013

Nëse jeni të pasionuar pas fotografisë dhe ilustrimeve, por nuk keni mundësi të blini softuerin e shtrenjtë të Adobe-t, ekzistojnë disa alternativa që e zëvendësojnë deri diku një nga programet më të përdorura në botë për editimin dhe retushimin e imazheve. Dhe për më tepër, pa pagesë.

Në listën e mëposhtme do t’ju paraqesim 10 alternativa të përafërta me Photoshop-in, nga të cilat mund të zgjidhni atë që ju përshtatet më tepër. (PCWorld Albanian)