Lajmet

10 alternativa për Apple Maps

Sht 26 2012

Tani që e morëm vesh që hartat nga Apple janë një aplikacion i dështuar, pyetja e rradhës është a ka altrenativa të tjera?

Nuk mund ta shkarkoni më Google Maps nga App Store pas ndarjes së dy kompanive në këtë pikë. Atëherë cilat janë këto alternative të tjera? Disa prej tyre janë falas, kështu që po ti doni mund ti shkarkoni dhe ti provoni. PCWorld ju sjellë 10 alternativat e Apple Maps. (PCWorld Albanian)