Slider

10 Android aplikacionet që duhet ti keni

Jun 12 2012

Secili që përdor Android ka interes të ketë të instaluar vetëm aplikacionet më produktive të mundshme në pajisjen e vet. PCWorld Albanian ka vështruar dhjetëra aplikacione dhe ka vlerësuar 10 aplikacionet të domosdoshme që njëkohësisht janë më të rekomanduar nga përdoruesit e sistemit operativ mobil Android. Aplikacionet e vendosura në Top 10 janë vlerësuar edhe për mundësinë e përdorimit në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni.

Tags >

android
Lajmet e fundit>