Lajmet

10 aplikacione offline për bizneset në Google Chrome

Nën 13 2013

Me lançimin e versionit të ri të Google Chrome për Windows (si dhe në Chrome OS për Chromebook-ët), keni mundësi të instaloni aplikacione që funksionojnë edhe në qoftë se nuk jeni të lidhur me internetin.

Këto aplikacione funksionojnë njësoj si ato në desktop: kodi i tyre është i instaluar lokalisht në kompjuter. I hapni duke klikuar shortcut-et (ikonat) e tyre në Windows desktop apo në taskbar, ose përmes një “App launcher” (Lançuesi aplikacionesh) që ka sjellë Chrome me versionin e ri.

Mund t’i përdorni pa hapur Chrome sepse janë të projektuara për të punuar në mënyrë të ndarë jashtë shfletuesit. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>