Softuer

10 aplikacionet më të mira të iPad për këtë verë

Kor 7 2012

Tableti iPad i Apple, padyshim që është bërë shoqëruesi më i mirë për çdo udhëtim. Dhe normalisht, tableti nuk do të ishte aq i mirë pa aplikacionet e veta të cilat mund të hyjnë në punë për shumë gjëra. Pcworld ju sjell 10 aplikacione për iPad, që janë në trend për këtë verë. (PCWorld Albanian)