Lajmet

10 aplikacionet më të mira të muajit Mars

Mar 31 2015

Këtë muaj me këtë përzgjedhje aplikacionesh jemi përpjekur të shënjestrojmë disa nga interesat tuaja duke vënë në plan të parë aplikacionet më të spikatura të fushave të ndryshme që nga vënja në provë e mendjes gjer tek zbavitja e fëmijëve tuaj. Aplikacionet janë të disponueshëm në Android, iOS dhe iPad.

Tags >

Apple
Lajmet e fundit>