Lajmet

10 aplikacionet që konsumojnë më së shumti baterinë në Android

Maj 24 2017

Nuk është sekret tu tregojmë se disa aplikacione Android janë makthi baterisë së telefonit tuaj. Këto aplikacione vijojnë punën e tyre në sfond edhe kur nuk i përdorni. Ato kërkojnë vazhdimisht në internet dhe përdorin sensorët e lëvizje duke eleminuar vazhdimisht përqindje të baterisë. Ndërsa ka shumë aplikacione me aktivitet të tillë, disa janë shumë më keq. E disa prej tyre janë aplikacione mjaft popullore. Tashmë mund ti identifikojmë ato falë një hulumtimi realizuar nga Avast dhe AVG. Ja cilat janë aplikacionet që vrasin baterinë e telefonëve Android.