Lajmet

10 avantazhet e tabletëve Windows 8 mbi konkurrentët

Gus 3 2013

iPad vazhdon të mbetet tableti i preferuar dhe mbreti i të gjithëve kur vjen puna tek përqindja e tregut. Megjithatë Android po përpiqet t’i afrohet dalëngadalë, ndërsa Microsoft nga ana tjetër po synon të lançojë sa më shumë tabletë me Windows 8, si një nga mënyrat më të mira për ta përhapur sa më tepër sistemin operativ.

Tabletët Android dhe iPad-ët kanë shitje të qëndrueshme, edhe pse Windows 8 ka plot avantazhe mbi të dyja platformat. Windows 8 është një sistem operativ për kompjuterë dhe sjell disa opsione mjaft të rëndësishme në tablet.

10 karakteristikat e mëposhtme, të cilat janë cilësuar si avantazhe, nuk janë të vetmet që ka Windows 8 mbi konkurrentët. Megjithatë, ato janë ndër më kryesoret në listë.

Kini parasysh se disa prej tyre vlejnë edhe për sistemet Windows RT, megjithatë jo të gjitha. Artikulli është i vlefshëm për tabletët me Windows 8 Pro. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>