Lajmet

10 gabimet që ndërmarrjet i bëjnë pas vjedhjes së të dhënave

Nën 22 2013

Michael Bruemmer, që është zëvendës president i Zgjidhjeve për Vjedhje të të Dhënave nga Experian, tregon disa nga gabimet e zakonshme që ndërmarrja e tij i ka hasur kur organizatat merren me pasojat e një vjedhjeje të të dhënave gjatë një prezantimi për Akademinë e Privatësisë të Asociacionit Ndërkombëtar të Profesionistëve të Privatësisë (IAPP).

Pasojat e vjedhjes së të dhënave, siç ishte përjetuar muajin e kaluar nga Adobe, mund të jenë kaotike nëse nuk trajtohen siç duhet. Rezultati i një trajtimi të dobët mund të çojë organizatat në ballafaqime me probleme rreth famës, ose më e keqja, në probleme financiare dhe ligjore. (PCWorld Albanian)

Tags >

siguri
Lajmet e fundit>