Lajmet

10 gjërat që Galaxy S6 mund të bëjë dhe Apple iPhone jo

Mar 5 2015

Samsung vendosi një standart tërësisht të ri me smartfonin e tij të ri Galaxy S6. Përveç karakteristikave të reja inovatore kompania përmirsoi disa nga elementët kryesore si dizajni, përbërja, sensori i shenjës së gishtit e shumë më tepër. Akoma nuk mund të themi me siguri Galaxy S6 apo S6 Edge janë më të mirë se iPhone 6 por realisht ka disa gjëra që Samsung Galaxy S6 mund ti bëjë më mire. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>