Siguri

10 hakimet që bënë bujë në histori

Kor 2 2012

Hakimi ekziston që prej dekadash, dhe si i tillë do të ekzistoj edhe në të ardhmen. Sadoqë teknologjia është avansuar, megjithatë hakerët gjejnë mundësitë për keqpërdorime dhe janë gjithmonë një hap para. Krimet e sotme, kryesisht bëhen për arsye dhe motive financiare. PCWorld ju sjellë 10 incidentet e hakimit që bënë historinë. (PCWorld Albanian)