Lajmet

10 hakimet, thyerjet dhe historitë më të mëdha të sigurisë në 2016-ën

Jan 16 2017

Ka qenë një vit i gjatë, depresionues, dhe i mbushur me thyerje të sigurisë së kompjuterëve të botës. Yahoo vendosi rekordin duke lejuar që të ndodhte hakimi më i madh në histori – dy herë. Miliona uebkamera dhe DVR të hakuara prishën internetin për përdoruesit në SHBA. Rusia u akuzua për “hakimin e votave,” dhe një tip i ri malueri fitoi të ardhura duke zhvatur përdorues që nuk dyshonin, për Bitcoin. (PCWorld Albanian)