Blog

10 ngjarjet e vitit nga bota e teknologjisë

Dhj 22 2016

Ndërsa interneti ka ndihmuar në eleminimin e hendeqeve dhe afruar botën akoma edhe më shumë, në të njëjtën kohë ka ndihmuar përhapjen e manipulimit, mashtrimit dhe spiunazhit.

Fuqizimi i inteligjencës artificiale ka filluar të shqetësojë njerëzit të cilët sot më shumë se kurrë e ndjejnë vetvehten mëse të zëvendësueshëm. Prodhuesit e procesorëve por përshtaten me nevojat e një industrie të re, realitetit virtual dhe internetit të gjërave.

2016-ta ka qenë një vit i madh plot ngjarje të tilla. Këto janë 10 historitë tona të vitit në teknologji. (PCWorld Albanian)