Lajmet

10 kriminelët kibernetikë më të kërkuar të FBI-së

Qer 13 2017

Lista e FBI-së me kriminelët më të kërkuar kibernetike përmban 27 individë ndërsa siguria kibernetike po shndërrohet në një temë të nxehte dhe shumë të rëndësishme çdo vit që kalon. Me sulmet ndaj bizneseve, institucioneve qeveritare dhe qytetarëve po shtohen, sot shumë se kurrë më parë është i rëndësishëm organizimi i një lufte të përbashkët kundër krimit kibernetik. Këto janë 10 individët më të kërkuar por me shtimin e rasteve, edhe lista e FBI-së pritet të pasurohet. /PCWorld Albanian