Lajmet

10 mënyra për të larguar miqtë dhe kolegët përmes “sjelljes suaj mobile”

Jan 27 2013

Me përhapjen e smartfonëve, tabletëve apo pajisjeve të tjera mobile, është shpeshherë e vështirë të dallojmë kufirin ndarës për vendet dhe situatat kur duhet t’i përdorim ato. Nëse jemi të rrethuar nga kolegë pune, nëse ndodhemi në një mbledhje të rëndësishme, apo edhe nëse jemi duke darkuar me miqtë, ka disa veprime që duhen evituar për të mos krijuar përshtypje të keqe tek ta.(PCWorld Albanian)

Tags >

celular