Harduer

10 pajisjet që kanë pasur ndikimin më të madh në teknologji

Aug 27 2012

Shumë pajisje ndër vite kanë qenë sozi të njëra-tjetrës dhe kjo nuk është gjë e keqe përkundrazi, teknologjia duhet të mbështetet në krahët e gjigantëve, duke shfrytëzuar kështu shkëmbimin dhe përmirësimin e ideve.

Por cilat ishin ato teknologji vërtet transformuese? 10 pajisjet e mëposhtme janë emërimet tona. (PCworld Albanian)

Lajmet e fundit>